Hockey Accessoires

Op zoek naar hockey accessoires? Zoek dan niet verder! Bij HockeyDirect hebben wij een breed aanbod aan hockey accessoires voor gegarandeerd de laagste prijs!

Aanvoerdersbanden

HockeyDirect heeft een breed scala aan hockey aanvoerdersbanden

Hockey Blessures

Op zoek naar artikelen die hockey blessures helpen verkomen of tegengaan? Bekijk het aanbod. 

Bidons

De bidon, of sportfles, is een handig accessoire voor in de rugtas van een hockeyer. 

Bitjes

Tranparante bitjes, gekleurde bitjes, junior bitjes, senior bitjes: HockeyDirect heeft het allemaal! Bekijk het aanbod van hockey bitjes

Hockey Pet

Hockey merken beginnen zich steeds meer te focussen op het lifestyle vlak. Daar horen hockey petjes ook bij zoals hockey snapbacks en hockey caps. 

Hockey trainingsmateriaal

Coachboarden, pionnen en oefenmaterialen zijn belangrijke benodigheden voor een hockey coach of hockey trainer. Bekijk het aanbod aan hockey conditie/techniek artikelen

Diversen

Hockey pennen, hockey sleutelhangers, hockey zonnebrillen: de leukste hockey accessoires zijn hier te vinden. 

Fluiten

Hockey scheidsrechters opgelet! HockeyDirect heeft een mooi aanbod van scheidsrechters fluiten en hockey kaarten. 

Hockey Grips

Hockey grips zijn erg populair bij hockeyers. Er zijn verschillende soorten grips zoals van PU materiaal en chamois materiaal, en basisgrips, overgrips. Gegarandeerd voor de laagste prijs, Shop hockeygrips hier!

Haarbanden

Je haar mag niet in de weg zitten tijdens het hockeyen. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres: HockeyDirect heeft een mooi aanbod aan verschillende hockey haarbandjes in mooie kleuren en stijlen. 

Hockey Handschoenen

Tijdens de koude dagen wil je geen koude handen en vingers, maar je wilt ook niet de grip op je stick verliezen. Daarom heeft HockeyDirect een groot aanbod aan hockey handschoenen voor jou samengesteld. 

Hockey Hesjes

HockeyDirect heeft een breed aanbod van hockey hesjes. Er zijn genoeg kleuren te verkrijgen zodat er tijdens de spelsituatie afgewisseld kan worden. 

Maskers

De corner maskers is een belangrijk protectiemiddel voor lijnstoppers tijdens een strafcorner. Ook de hockey corner maskers zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. 

Mutsen

In aanvulling op de hockey handschoenen heeft HockeyDirect ook mutsen van verschillende hockeymerken. Hou jezelf warm in de koude dagen met de mooie hockeymutsen.

Polsbandjes

Wil jij er stijlvol uitzien? De zweetbanden en polsbanden zijn een mooie aanvulling op een hockey outfit. 

Protectiehandschoenen

De protectiehandschoenen zijn handige en veilige items voor op het veld of in de zaal. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, hanschoenen met open vingers, handschoenen met open palmen etc. 

Protectietape

Hockey tape wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Het wordt gebruikt om een grip vast te maken, maar ook om onderin de stick te bevestigen ter bescherming van de stick. Een handig item voor bij de hockey grips. 

Slippers

De hockey slippers waaien over van voetbal naar het hockey! Bekijk het mooie aanbod aan hockey slippers. 

Scheenbeschermers

Hockey scheenbeschermers zijn de belangrijkste hockey accessoires van een hockeyspeler. Zonder hockey scheenbeschermers is een hockeyveld betreden gevaarlijk en kan leiden tot ernstige blessures. Bekijk het aanbod scherp geprijsde hockeyscheenbeschermers op HockeyDirect. 

Hockey Sokken

Hockey sokken zijn te verkrijgen in mooie printjes voor de (jongste) jeugd. Er zijn ook hockey sokken die goed ventileren voor de wat fanatiekere speler. 

Sporttape

Sporttape, ook wel kinesiotape genoemd, wordt gebruikt ter preventie en bestrijding van blessures en pijnen. 

Verzorging

Verzorg je lichaam goed met de verschillende soorten sportbalmen

Waardebonnen

Verras iemand met een waardebon van HockeyDirect! Verkrijgbaar in verschillende waardes. 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in