Tot 80% korting in onze Sale!

Vorige pagina

adidas FLX24 Compo 4

SKU
hd_20.19852
Vanaf € 74,95 Normale prijs € 99,95
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: ProBow

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Maximaal 10 tekens

Gratis ruilen & retourneren*

*uitgezonderd gepersonaliseerde artikelen

Gratis verzending vanaf €49,-

Meer weten over dit product?

Ons team met product specialisten geven je graag deskundig advies. Bezoek de klantenservice voor advies.

Contact opnemen

Bel 0252-200014

De adidas Fabela FLX24 Compo 1 is een stugge veldstick afkomstig uit de adidas stickcollectie. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De FLX24 sticks zijn speciaal gemaakt voor dames. Tijdens het productieproces zijn de lagen carbon op een andere manier ingelegd, waardoor de stick lichter is en beter handelbaar is voor de vrouwelijke speler. De FLX is een krachtige stick die in het teken staat van performance op elke spelpositie. 

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas FLX24 Compo 1 is een stugge veldstick die voor 20% uit carbon bestaat. Het carbon zorgt voor veel power en slagkracht waardoor erg makkelijk extra balsnelheid gegenereerd kan worden. 

De 5% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. De overige 75% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De aanwezige kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. De curve location in het midden van de stick (25 cm) biedt een uitstekende mix tussen extra controle en de mogelijkheid om te scoopen. 

De stick heeft een speciale Pure Controle Head voor ultieme controle in alle situaties. De Touch Compound op de krul zorgt ervoor dat het contact met de bal verbetert en je betere controle krijgt over de bal. De Pure Controle Head van adidas is te vergelijken met de midi krul.

Meer informatie
SKU hd_20.19852
Artikelcode leverancier DY7971
Stijfheid Soepel
Type Kromming ProBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 20%
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Productlijn FLX24
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas FLX24 Compo 4
Je waardering
Maattabel