Vorige pagina

adidas FLX24 Compo 6 Junior

SKU
hd_20.19064

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De adidas Fabela FLX24 Compo 6 Junior is een soepele veldstick afkomstig uit de adidas stickcollectie. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De Fabela junior sticks zijn speciaal gemaakt voor meiden. Tijdens het productieproces zijn de lagen carbon op een andere manier ingelegd, waardoor de stick lichter is en beter handelbaar is. De FLX is een krachtige stick die in het teken staat van performance op elke spelpositie.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas FLX24 Compo 6 is een soepele veldstick die zorgt voor veel gevoel en controle. Deze lichtgewicht stick is gemaakt van fiberglass en bevat geen carbon waardoor gemakkelijker de controle kan worden behouden. Bovendien maakt dit de stick armvriendelijker en zorgt het voor een verhoogd speelcomfort. Daarnaast biedt de stick meer gevoel wat ideaal is om het balgevoel en je techniek verder te ontwikkelen.

Kromming & Krul
De aanwezige kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. De curve location in het midden van de stick (25 cm) biedt een uitstekende mix tussen extra controle en de mogelijkheid om te scoopen. De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Curve Location 25 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
Kleur Black/Orange
SKU hd_20.19064
Artikelcode leverancier CY1675
Stijfheid Soepel
Merk adidas
Productlijn FLX24
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas FLX24 Compo 6 Junior
Je waardering
Maattabel