Tot 80% korting in onze Sale!

Vorige pagina

adidas FTX24 Carbon

SKU
hd_20.19054
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: LowBow
Andere kleuren
  1. adidas FTX24 Carbon
    adidas FTX24 Carbon
    Vanaf € 167,95 Normale prijs € 279,95

Gratis ruilen & retourneren*

*uitgezonderd gepersonaliseerde artikelen

Gratis verzending vanaf €49,-

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

Meer weten over dit product?

Ons team met product specialisten geven je graag deskundig advies. Bezoek de klantenservice voor advies.

Contact opnemen

Bel 0252-200014

De adidas FTX24 Carbon is een stugge veldstick afkomstig uit de adidas stickcollectie. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De FTX24 sticks zijn speciaal gemaakt voor dames. Tijdens het productieproces zijn de lagen carbon op een andere manier ingelegd, waardoor de stick lichter is en beter handelbaar is voor de vrouwelijke speler. De FTX is een krachtige stick die dankzij de ultrasterke CARBONPLATE laag meer slagkracht levert.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas FTX24 Carbon is een zeer stugge veldstick die voor 90% uit carbon bestaat. Het carbon zorgt voor veel power en slagkracht waardoor erg makkelijk extra balsnelheid gegenereerd kan worden. 

De 5% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. Daarnaast biedt de aramide extra bescherming wat zorgt voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick. De overige 5% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De aanwezige kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Dankzij de late kromming onderin de stick (20 cm) wordt het makkelijker om te 'scoopen'.

De stick heeft een speciale 3D haakvorm voor ultiem 3D-dribbelen. De Touch Compound op de krul zorgt ervoor dat het contact met de bal verbetert en je betere controle krijgt over de bal. De 3D haakvorm van adidas is te vergelijken met de midi krul.

Meer informatie
SKU hd_20.19054
Artikelcode leverancier CY1671
Stijfheid Stug
Type Kromming LowBow
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 90%
Curve Location 20 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Productlijn FTX24
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas FTX24 Carbon
Je waardering
Maattabel