Vorige pagina

adidas FTX24 Compo 1

SKU
hd_20.19055
  • Stijfheid: Allround, Stug
  • Type Kromming: LowBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De adidas Fabela FTX24 Compo 1 is een stugge veldstick afkomstig uit de adidas stickcollectie. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De Fabela sticks zijn speciaal gemaakt voor dames. Tijdens het productieproces zijn de lagen carbon op een andere manier ingelegd, waardoor de stick lichter is en beter handelbaar is voor de vrouwelijke speler. De FTX is een krachtige stick die dankzij de twee carbon ‘rods’ ervoor zorgt dat de impact van de bal wordt geabsorbeerd en wordt verdeeld over de stick.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas FTX24 Compo 1 is een stugge veldstick die voor 70% uit carbon bestaat. Het carbon zorgt voor veel power en slagkracht waardoor erg makkelijk extra balsnelheid gegenereerd kan worden. 

De 5% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. De overige 25% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De aanwezige kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Dankzij de late kromming onderin de stick (20 cm) wordt het makkelijker om te 'scoopen'.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. De Touch Compound op de krul zorgt ervoor dat het contact met de bal verbetert en je betere controle krijgt over de bal.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 70%
Curve Location 20 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Black/Orange
SKU hd_20.19055
Artikelcode leverancier CY1670
Stijfheid Allround, Stug
Type Kromming LowBow
Merk adidas
Productlijn FTX24
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas FTX24 Compo 1
Je waardering
Maattabel