Vorige pagina

adidas V24 Carbon

SKU
hd_20.19050
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: MidBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De adidas V24 Carbon is een stugge veldstick afkomstig uit de V24 stickcollectie van adidas. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De sticks hebben een modern design en worden door vele topspelers gebruikt. De V24 stick is ideaal voor krachtige aanvallers, waarbij de CARBONPLATE laag de slagkracht vergroot.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas V24 Carbon is een zeer stugge veldstick die voor 90% uit carbon bestaat. Het carbon zorgt voor veel power en slagkracht waardoor erg makkelijk extra balsnelheid gegenereerd kan worden. 

De 5% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. De overige 5% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De standaard curve location (30 cm) van deze stick draagt tevens bij aan een goede controle.

De stick heeft een speciale 3D haakvorm voor ultiem 3D-dribbelen. De Touch Compound op de krul zorgt ervoor dat het contact met de bal verbetert en je betere controle krijgt over de bal. De 3D haakvorm van adidas is te vergelijken met de midi krul.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 90%
Curve Location 30 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Black/Blue/White
SKU hd_20.19050
Artikelcode leverancier CY1683
Stijfheid Stug
Type Kromming MidBow
Merk adidas
Productlijn V24
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas V24 Carbon
Je waardering
Maattabel