Populairste Hockeysticks voor seizoen 21/22

Een nieuwe hockeystick kiezen is niet altijd makkelijk. Er zijn verschillende krommingen, carbonpercentages, merken, prijzen en kleuren. Gelukkig kan HockeyDirect met behulp van de data van verkopen van afgelopen seizoen (20/21) jou de populairste vijf hockesyticks tonen. Deze vijf hockeysticks kan je dus beschouwen als 'de keuze van de klant.' 

Omdat de hockeysticks van afgelopen seizoen zo goed als uitverkocht zijn, toont HockeyDirect de opvolgers van de populaire sticks. Benieuwd?

De top 5 hockeysticks voor seizoen 21/22:

Osaka Pro Tour 70 Low Bow

De Osaka Pro Tour 70 Low Bow is de meest iconische stick uit de collectie van Osaka. De Pro Tour wordt door veel spelers gebruikt, bevat 70% carbon en is dus ideaal voor de allround hockeyer. De Low Bow-kromming maakt het makkelijker om behendiger aan de bal te zijn. De klassieke kleurstelling van deze Osaka stick is niet meer weg te denken van de hockeyvelden!

adidas Estro Kromaskin .3

De adidas Estro Kromaskin .3 is de opvolger van de bekende adidas LX Carbon. Estro is de nieuwe benaming van de LX. De Estro Kromaskin .3 bevat 90% carbon en kan dus als stugge stick worden gezien. De Mid Bow-kromming is perfect voor allround spelers. Bekijk ook de andere adidas hockeysticks

Dita CarboTec C85

Ook in de top 5 staat Dita met de CarboTec C85 en bevat 85% carbon. De stugge stick heeft een Mid Bow-kromming en beschikt daardoor over een mooie balans tussen kracht als behendigheid. Het goud-zwarte design zie je weinig op de velden en daardoor kan je uniek zijn. 

Grays GR 5000 Midbow

De Grays GR 5000 is een échte klassieker! Het carbonpercentage van 50% is de perfecte verhouding tussen slagkracht en gevoel in de stick. Deze hockeystick van Grays zul je vaak op de hockeyvelden voorbij zien komen, ook omdat deze een stoer uiterlijk heeft. 

Brabo Traditional Carbon 80 Low Bow

De Brabo Traditional Carbon 80 Low Bow is de keuze van diverse topspelers. De stugge stick bevat 80% carbon en is gemaakt van Japanse carbon vezels. De Low Bow-kromming is ideaal voor de aanvallend ingestelde hockeyspeler. Bekijk ook de andere sticks van Brabo.