Fietsklem Hockeystick

De fietsklem voor hockeysticks is een mooi alternatief voor een sticktas. 

De top 5 van HockeyDirect

HockeyDirect heeft een top 5 hockeyschoenen voor meisjes samengesteld voor het seizoen 20/21. De schoenen zijn gekozen op basis van verkopen van voorgaande jaren, kleurencombinaties, kwaliteit en prijs. Let wel: de meeste merken hebben naast een hockeyschoen met veters ook vaak een variant met klittenband - ideaal voor de jongste meisjes! 

De top 5 hockeyschoenen voor meisjes van HockeyDirect als volgt:

 1. - 22%
  Bestseller
  Brabo Schoenen Tribute Cheetah Junior
  Brabo Schoenen Tribute Cheetah Junior
  Vanaf € 38,95 Normale prijs € 49,95
 2. - 29%
  Bestseller
  ASICS Gel-Peake GS Junior
  ASICS Gel-Peake GS Junior
  Vanaf € 45,95 Normale prijs € 64,95
 3. - 30%
  adidas Hockey Youngstar Junior
  adidas Hockey Youngstar Junior
  Vanaf € 48,95 Normale prijs € 69,95

Brabo's Panterprint

Brabo komt voor seizoen 20/21 met een panterprint genaamd Cheetah. Afgelopen seizoen was deze kleurstelling al te vinden in hockeysticks. Ook dit jaar heeft Brabo de Cheetah weer doorgevoerd in enkele hockeysticks. En terecht: afgelopen seizoen was de Brabo Cheetah hockeystick één van de populairste sticks bij de meiden! Perfect te combineren met de hockeytassen met panterprint van Brabo. HockeyDirect denkt dat de Brabo Cheetah Junior zeer geliefd zal zijn bij meisjes.

Mintkleur van ASICS

Asics kiest dit seizoen voor een iets subtielere kleur dan afgelopen jaar. De roze schoen van vorig jaar in de smaak maar was wel voor de 'stoere' meiden. De mintkleur van seizoen 20/21 zal bij alle meisjes in de smaak vallen. Het mint gecombineerd met zwart en de subtiele roze veters maken de Asics van dit jaar een ware topschoen. Daarnaast heeft Asics haar strepen al verdiend door jaar in jaar uit kwalitatief goede hockeyschoenen te maken.

Adidas Pink Story

In de top 5 van HockeyDirect staan twee schoenen van adidas. Net als Asics is er een schoen met een lichtere kleur, namelijk de lichtblauwe met het merklogo subtiel in gifgroen. Toch zal de Youngstar van de adidas Pink Story zeer gewild worden door hockeyende meisjes. De stoeren schoen is fel roze/rood met het merklogo van adidas in een zwarte fade. De Youngstar zit als gegoten om de voet. Dit komt door de sokachtige pasvorm. 

De hockeyschoenen voor meisjes zijn op alle type outdoor ondergronden te gebruiken. Benieuwd geraakt naar de andere hockeyschoenen voor meiden? Bekijk dan de hockeyschoenen voor meiden. Vragen naar aanleiding van deze blog? Onze specialisten van de klantenservice staan klaar om jouw van alle antwoorden te voorzien.