Jouw nieuwe teamsport voor deze zomer

Op hockeydirect vind je al jaren al je hockeybenodigdheden, van tanktops voor in de lentecompetitie tot zaalhockeysticks voor het zaalseizoen. Helaas ligt je favoriete sport nu stil wegens de zomerstop, om toch fit te blijven in deze zomer zijn wij op zoek gegaan naar andere sporten die je samen met je team of vrienden kunt doen. Een van de leukste sporten die we zijn tegengekomen is volleybal! In dit blog lichten we kort toe waarom volleybal dè sport is om deze zomer te doen.

Op het eerste oog lijken volleybal en hockey ab-so-luut niet op elkaar, maar er zijn toch ook echt overeenkomsten. De punten waar deze sporten voornamelijk overeen komen: je zit in een team en wilt winnen. Waar je met hockey met je team samenwerkt om tot een doelpunt te komen, werk je met volleybal ook samen om punten te behalen. Bij volleybal is het super belangrijk om goed te communiceren en samen te werken: in je eentje ga je nooit die bal naar de andere kant van het net smashen. Denken jij en je teamgenoten dat jullie al ontzettend goed communiceren op het hockeyveld, test dat maar eens tijdens een potje volleybal! Geloof ons, het is moeilijker dan je denkt. Een ander voordeel van volleybal is dat je maar een paar teamgenoten of vrienden nodig hebt die mee willen doen. Je speelt namelijk met vier mensen al een hele leuke wedstrijd!

Volleybal kan zowel binnen als buiten worden gespeeld, wat het een super toegankelijke sport maakt. Maar of je nu op het strand beachvolleybalt of in een zaal staat maakt niet uit: volleybal kan je overal spelen! Het voornaamste dat je nodig hebt is een volleybal en een volleybalnet. Je koopt al een volleybal vanaf €14,95!

Bij onze shoppartner Sportshop.com koop je online veilig en snel alle volleybal benodigdheden. Als je vandaag voor 22:00 besteld, heb je morgen de spullen in huis.