HockeyDirect lanceert Stickfinder

Opzoek naar een nieuwe hockeystick maar weet je niet welke je moet kiezen? Steeds vaker kregen wij de vraag: "welke hockeystick past bij mij?"  Wij snappen dat! Hockeysticks kunnen veel van elkaar verschillen. Denk bijvoorbeeld aan de lengte, het carbonpercentage, de kromming en de krul. Ook prijs en kleur zijn natuurlijk aspecten die je meeneemt in je keuze. Daarom hebben wij de Stickfinder gemaakt - om ervoor te zorgen dat jij de stick vindt die bij jou past!

Stickfinder
De Stickfinder bestaat uit drie simpele vragen. Deze vragen zijn gebaseerd op de belangrijkste filters van een hockeystick. De vragen zijn als volgt: 1. Ben je een junior of senior? 2. Ben je beginner, ervaren of een expert? 3. Ben je een verdediger, middenvelder, aanvaller of strafcorner-specialist? 
Dit lijken lastige vragen - daarom leggen wij precies uit wat de vraag inhoudt en waarvoor je moet kiezen! Onder elke vraag vindt je meer informatie en kun je daardoor de juiste keuze maken. Nadat je laatste vraag hebt beantwoord, krijg je een selectie sticks te zien die perfect aansluiten bij jouw wensen. En dan hoef je alleen een mooie kleur te kiezen! Benieuwd naar de Stickfinder?

Stickfinder
Vind jouw stick
Start nu!