Vorige pagina

Brabo TC 9.24

SKU
hd_20.19473
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: MidBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Brabo TC 9.24 is afkomstig uit de hockeystickcollectie van Brabo. De hockeysticks van Brabo zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit en de collectie bevat zowel top- als instapmodellen.

Materiaal
Deze Brabo hockeystick is erg stug en heeft een carbonpercentage van 90%. Dit zorgt voor extra slagkracht en power. Zo heb je de mogelijkheid om gemakkelijk extra balsnelheid te genereren

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm en de curve location van 310 mm zorgen voor controle bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De stick beschikt over een Standard curve en een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Het grotere oppervlak van de haak zorgt er echter ook voor dat de balaanname nog gemakkelijker wordt.

Grip
De hockeystick heeft een moisture wicking cord grip wat zorgt voor volledige controle en grip. De speciale grip zorgt ervoor dat jij jouw stick stevig vast kan blijven houden tijdens het rennen en tijdens het slaan van de bal. De grip voelt comfortabel aan en vermindert de kans op blaren.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 90%
Curve Location 31 cm
Kromming 24 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Gold
SKU hd_20.19473
Artikelcode leverancier 315.82420.000
Stijfheid Stug
Type Kromming MidBow
Productlijn Tribute
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Brabo TC 9.24
Je waardering