STORE Den Bosch

 

 

 

Adres

Sint Teunislaan 68
5231 BR 's-Hertogenbosch

 

Openingstijden

Maandag:
12:30 - 18:00 uur

Dinsdag en woensdag:
10:00 - 18:00 uur

Donderdag en vrijdag: 
10:00 - 21:00 uur

Zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

 

Contact

Tel.: 0252-200016
Email: denbosch@hockeydirect.nl

 

 

 

WELKOM BIJ HOCKEYDIRECT STORE DEN BOSCH

Vol trots heten we jullie van harte welkom in onze HockeyDirect Store. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om de grootste online hockeyspecialist van Nederland te worden! Ons doel is om alle hockeyers met de juiste materialen het veld op te laten gaan. Iedereen die graag even wil passen of face to face advies wil van onze specialisten is van harte welkom in onze STORE Den Bosch.

Ben je op zoek naar een specifiek artikel dat je op de HockeyDirect website hebt gezien? Neem dan eerst contact met ons op om te informeren of dit artikel ook in de winkel aanwezig is.

 
 

 

Ons Team.

Ons Team.

 

 

Naam
 
Tessa Verhagen
Functie
 
Storemanager
Leeftijd
 
22 jaar

"Iedereen door een goed advies met een glimlach de winkel uit zien gaan."

 

Naam
 
Sven van Zandwijk
Functie
 
Hockeyspecialist
Leeftijd
 
24 jaar

"Ik vind het fijn om mensen blij te maken, een tevreden klant staat voorop!"

 

Onze Service.

 

Onze Service.

 

AFHAALPUNT

Je kunt je bestelling ook afhalen in onze winkel in Den Bosch. Plaats je bestelling dan wel telefonisch moeten plaatsen bij onze klantenservice via 0252-200014. Geef je bestelling voor 12.00 uur door, dan kun je deze de volgende dag al ophalen in Den Bosch, mits het artikel op voorraad is.

 

BREED ASSORTIMENT

In onze winkel proberen we altijd een zo compleet en actueel mogelijk assortiment aanwezig te hebben. Wanneer een artikel uit onze webshop niet in de winkel ligt, zorgen wij dat je de volgende dag het artikel alsnog kunt ophalen in onze winkel. Wanneer je graag kleding of schoenen wilt passen, kun je altijd van tevoren even bellen om te vragen of het artikel aanwezig is in onze winkel. Mocht het artikel er niet zijn, zorgen wij ervoor dat het artikel de volgende dag naar de winkel wordt verstuurd.