Vorige pagina

Dita FiberTec C35 S-Bow

SKU
hd_20.18891

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Dita FiberTec C35 S-bow is afkomstig uit de FiberTec serie van Dita. De collectie is ontworpen om de top te bereiken op de intuïtieve Dita manier! 

Materiaal & Carbonpercentage
De FiberTec C35 is een allround veldstick die voor 35% uit carbon bestaat. Het carbon zorgt voor power waardoor het makkelijker wordt om balsnelheid te genereren. 

De stick bestaat verder voor 60% uit fiberglas en 5% Kevlar. Dit maakt de stick wat soepeler en zorgt voor meer balgevoel en controle. Daarnaast biedt het fiberglas extra bescherming wat zorgt voor een hogere slijtvastheid van de stick.

Kromming & Krul
De kromming van 22 mm biedt extra power zonder dat dit ten koste gaat van de controle en het balgevoel en is geschikt voor all round spel. Daarnaast zorgt de "S-Curve" voor extra controle bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. 

De stick beschikt over een J-vorm haak. Deze krul biedt de ideale combinatie van optimale controle en stickhandeling. De J-vorm biedt de perfecte mogelijkheid om sneller te dribbelen.

Resin Fiber Technologie
De stick beschikt over een Resin Fiber technologie, deze technologie bestaat uit een combinatie van hoogwaardige fibers met een speciale hars formule. Dit geeft de stick stevigheid en kracht met de daarbij behorende schokabsorberende kwaliteiten. 

Meer informatie
Carbonpercentage 35%
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Blue/Black
SKU hd_20.18891
Artikelcode leverancier 1018.222
Type Kromming MidBow
Merk Dita
Productlijn FiberTec
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Dita FiberTec C35 S-Bow
Je waardering
Maattabel