Vorige pagina

Grays GTI4000 Dynabow Indoor

Artikelnummer:
hd_20.19011
  • Type Kromming: ProBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Grays GTI 4000 Dynabow Indoor is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. De GTI 4000 is een allround zaalstick die zorgt voor een goede balans tussen stijfheid en balgevoel. De stick is van hoge kwaliteit en geschikt voor alle niveau's spelers.

Materiaal
De GTI 4000 is een allround stick die geschikt is voor gebruik in de zaal. Deze stick bestaat voor 40% uit carbon wat zorgt voor slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. De 10% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen en de overige 50% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt. Het Graphene materiaal zorgt voor veel slagkracht, maar biedt tegelijkertijd een zacht gevoel.

Kromming & Krul
De kromming van 24,75 mm zorgt, in combinatie met de curve location van 250 mm, ervoor dat je sneller kunt dribbelen en meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Deze Dynabow curve zorgt ervoor dat de stick erg goed handelbaar is, wat ideaal is voor de aanvallende speler. De stick beschikt over een micro krul van 50°. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
SKU hd_20.19011
Artikelcode leverancier 22979
Merk Grays
Doelgroep Senior
Ondergrond Zaal
Type Kromming ProBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 40%
Kromming 24,75 mm
Curve Location 25 cm
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Grays GTI4000 Dynabow Indoor
Je waardering
Maattabel