Vorige pagina

Grays KN5000 Jumbow

SKU
hd_20.18963

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Grays KN5000 Jumbow is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. De KN5000 is een allround veldstick die zorgt voor veel slagkracht en power. De sticks beschikken over de “Geocentric Core Technology” in het midden van de stick voor een volledige herverdeling van het gewicht, wat zorgt voor een lichte, wendbare stick.

Materiaal
De KN5000 is een allround stick die geschikt is voor gebruik op het veld. Deze stick bestaat voor 50% uit carbon wat zorgt voor slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. De 10% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen en de overige 40% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt. Het Graphene materiaal zorgt voor veel slagkracht, maar biedt tegelijkertijd een zacht gevoel.

Kromming & Krul
De kromming van 24,75 mm zorgt, in combinatie met de curve location van 200 mm, ervoor dat je gemakkelijk snel kunt dribbelen. Daarnaast is de Jumbow ideaal voor halfhoge ballen en de scoop.

De stick beschikt over een maxi krul van 45°. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak er wel voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
SKU hd_20.18963
Artikelcode leverancier 22949
Merk Grays
Doelgroep Senior
Productlijn KN - Kinetic Range
Ondergrond Veld
Type Kromming LowBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 50%
Kromming 24,75 mm
Curve Location 20 cm
Krul Maxi
Gewicht Light
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Grays KN5000 Jumbow
Je waardering
Maattabel