Herzog Medical 

Herzog PRO Compression Shorts en Kousen zijn in de behandeling én preventief inzetbaar bij diverse blessures aan het boven- en onderbeen en de lies. Hamstring-, kuit- en liesblessures ontstaan door fel aanzetten, sprinten, abrupt afremmen, snel wenden en keren. Bij hockey zitten liesblessures zelfs in de top 3 van de meest voorkomende blessures.

Met de Sport PRO Compression Shorts en Kousen van Herzog Medical is er eindelijk een oplossing! Met een gedoseerde compressie, kunnen veel van deze blessures worden voorkomen en kan het herstel worden bespoedigd.

Benieuwd wat Herzog Medical voor jou kan betekenen?

Bekijk de complete Herzog Medical collectie.

Herzog Highlights

Herzog Shorts
Herzog Shorts

Dé oplossing voor hamstring- en liesblessures! Met een gedoseerde compressie, kunnen veel van deze blessures worden voorkomen en kan het herstel worden bespoedigd. Dankzij drie opmeetpunten is deze compressiebroek exact afgestemd op de beencontour van de sporter!

Shop now
Herzog Kousen
Herzog Kousen

Herzog Kousen werken preventief en helend bij kuitklachten, spierverrekkingen en verkrampingen. Om een optimale werking te garanderen, worden Herzog kousen op 6 speciale punten opgemeten. Door de secure maatvoering sluiten ze perfect aan op jouw beencontouren!

Shop now

Shop Herzog Medical