Hockeykleding adidas

adidas Hockeykleding

adidas is al jaren een grote speler in de hockeymarkt. Zowel hockeysticks als kleding en schoenen van adidas zijn niet meer weg te denken van het veld. De kleding van adidas ziet er altijd heel strak uit, is gemaakt van de beste materialen en biedt veel draagcomfort. HockeyDirect heeft altijd een ruime collectie adidas kleding op voorraad. Een ruim assortiment met onder andere trainingspakken, truien, longsleeves, shorts en rokjes. Ook de adidas KNHB shirts van Oranje zijn bij ons te koop. In onze gespecialiseerde hockey webshop vind je adidas kleding voor zowel adidas dames hockeykleding en adidas heren hockeykleding, als adidas jongens hockeykleding en adidas meisjes hockeykleding.

adidas hockeycollectie

adidas heeft verschillende kledingcollecties. Zo vind je de adidas essentials, adidas T19 en de adidas KNHB collecties bij HockeyDirect.

Naast kleding biedt HockeyDirect ook adidas hockeysticks, adidas hockeyschoenen, adidas hockeytassen en kousen aan van adidas. Zo kun je geheel in stijl het veld betreden. Speel je in de winter binnen in de zaal? Ook voor Indoorsticks, indoor schoenen van adidas ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres.