Hockeykleding Dames

SportshopsDirect heeft jarenlange ervaring met verschillende online sportwinkels, waaronder HockeyDirect. Mede door deze ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van sportkleding en hockeykleding specifiek. HockeyDirect heeft altijd de nieuwste collecties in huis. Een ruime keuze met merken als adidas, Asics, Björn Borg, Reece & Lacoste

In onze categorie 'kleding' vind je altijd hetgeen waar je naar op zoek bent. Waaronder een ruim dames assortiment. Ruime keuze uit trainingspakken, thermokleding, hockeyrokjes, shirts & hockey polo’s.   

Het online kopen van hockeykleding doe je eenvoudig en snel via onze webshop. Blijkt de kleding toch niet aan jouw verwachtingen te voldoen of niet te passen,  dan kun je deze kosteloos retourneren en krijg je het aankoopbedrag terug.

Naast de ruime kledingcollectie, die je vindt in onze webshop, kun je bij ons ook terecht voor jouw hockeystick, schoenen en accessoires. Grips, ballen, protectie, tassen en overige bijpassende accessoires zijn eenvoudig te bestellen in onze shop.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in