Only Play Hockeykleding

Only Play is onderdeel van het merk Only. Only is een internationaal merk en helemaal gericht op vrouwen. De sportkleding van Only is altijd heel functioneel, is van hoge kwaliteit en is voorzien van vrouwelijke, fashionable details. Met de sportkleding van Only ga je in stijl het veld op, voor een erg goede prijs!

 

Assortiment Only Play

HockeyDirect biedt het nieuwste assortiment van Only Play hockeykleding aan. Dankzij het brede assortiment kan er met Only sportkleding eindeloos gecombineerd worden. Hierdoor ga je altijd stijlvol het veld op. 's Zomers kan er heerlijk gehockeyd worden in een Only hockeyshort, hockeyshirt of hockeyrokje. Natuurlijk heeft Only Play ook gedacht aan de echte diehards die met weer, wind en de laagste temperaturen toch het veld op willen. Truien en lange broeken zorgen er voor dat je zelfs met barre weersomstandigheden heerlijk warm blijft.

Wij snappen heel goed dat je twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet je toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij jou past. Twijfel dan niet en bestel deze artikelen dan beide. Bij HockeyDirect kun je namelijk alle artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in