Hockeyschoenen

adidas Hockeyschoenen Heren

De nieuwste adidas schoenen voor heren vind je in onze hockey collectie. Bekende modellen uit de adidas collectie zijn de adidas adiPower, adidas Lux, adidas Zone Dox en adidas Flex. Deze modellen kan je uiteraard allemaal vinden in onze online shop. HockeyDirect biedt een ruime collectie adidas hockeyschoenen voor gebruik op diverse velden. Maar ook voor adidas indoorschoenen ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres.

Hoe vallen adidas hockeyschoenen?

Als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt van adidas hockeyschoenen, is het handig om even bij de maattabel te kijken die onder de afbeeldingen van de schoen te vinden is op de detailpagina. In deze tabel kan je precies vinden welke maat van dit merk hoort bij het aantal centimeters van je voet. Qua pasvorm vallen adidas hockeyschoenen, net als Asics hockeyschoenen iets smaller. Ben je op zoek naar een bredere schoen? Dan is Dita een goed alternatief.

Twijfel je toch tussen twee maten? Bestel ze gerust beiden, de maat die uiteindelijk niet goed zit kan je gratis retourneren.

adidas schoenen online bestellen

Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende schoenen die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en beste deze artikelen dan beide. Bij HockeyDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in