Hockeyschoenen

Dita Hockeyschoenen

Dita is in 1981 opgericht, in de tijd dat ook het moderne hockey ontstond. Sindsdien werkt Dita aan de nieuwste technieken, zodat jij optimaal kan presteren. Het doel van Dita is om jou te voorzien van de spullen die je op dat moment nodig hebt. Producten die zo goed presteren dat ze zich letterlijk aanpassen aan jouw spel. Bij Dita zorgen ze ervoor dat jij altijd One Step Ahead bent.

Dita ademt hockey, daarom mag de Dita schoenencollectie niet ontbreken in onze webshop. De schoenen van Dita bieden uitzonderlijke grip en zijn erg flexibel en comfortabel, waardoor jij optimaal kunt presteren. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste hockeyschoenen in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen. Bekende modellen uit de Dita collectie zijn de DITA STBL,  de Dita Oberon Fix and Go en de Dita GHT, die uiteraard in onze webshop te bestellen zijn. Voor zowel heren en dames als jongens en meisjes is er voldoende keus. Ook voor indoor schoenen van Dita ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres.

Hoe vallen Dita hockeyschoenen?

Qua pasvorm vallen Dita hockeyschoenen wat breder. Echter heeft Dita ook 'slim fit' modellen in haar collectie, waardoor je ook met smallere voeten terecht kunt bij Dita. Qua lengte vallen de schoenen wat kleiner, waardoor wij adviseren om een maat groter te bestellen dan uw eigen maat. Twijfel je tussen twee maten? Bestel ze gerust beiden, de maat die uiteindelijk niet goed zit kan je gratis retourneren.

Dita schoenen online bestellen

Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende schoenen die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en beste deze artikelen dan beide. Bij HockeyDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in