Klantenservice.

Hockeysticks

Hockeysticks Junior

Voor een nieuwe junior hockeystick ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste sticks in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen. Een ruime keuze met merken als Dita, adidas, Grays, Princess, Brabo & Stag.

Speel je op het veld of gedurende de wintermaanden in de zaal? Hockeydirect heeft in elke categorie een uitgebreid junior aanbod. In ons assortiment bevinden zich zowel kunststof als houten sticks.
Ons junior assortiment bevat een ruime keuze vrolijke en coole kindersticks.

In onze categorie 'hockeysticks' vind je altijd hetgeen waar je naar op zoek bent.
Maak jouw eigen stick nu helemaal uniek en voor zie hem van jouw naam met onze gratis stick-ID service.  

De sportspecialisten op de klantenservice van HockeyDirect staan elke werkdag voor je klaar om advies te geven over de juiste stick. HockeyDirect stelt alles in zijn werk een zo snel mogelijke levering te garanderen. Is het artikel op voorraad, dan leveren wij jouw order binnen 24 uur. Is de maat niet goed? Dan stuur je het artikel gewoon gratis retour.

Het online kopen van een hockeystick doe je eenvoudig en snel via onze webshop. Naast de junior sticks collectie, die je vindt in onze webshop, kun je bij ons ook terecht voor senior sticks, kleding, schoenen en accessoires. Grips, ballen, protectie, tassen en overige bijpassende accessoires zijn eenvoudig te bestellen in onze shop.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in