Klantenservice.

Hockeysticks

Hockeysticks Brabo

Brabo wat staat voor Brabant Boxtel, is het klassieke Brabantse hockeymerk. Met die omschrijving doen we Brabo bijna te kort want het merk is al sinds jaren een van de belangrijkste spelers op de hockeymarkt.
Vanaf komend seizoen speelt ook Oranjes strafcorner kanon en tweevoudig beste speelster ter wereld Maartje Paumen met een Brabo.
De Brabo sticks zijn stugge iets zwaardere sticks waar je hard mee kan slaan.

HockeyDirect beschikt over een ruime collectie hockeysticks. Ons Brabo sticks assortiment bestaat uit kunststof en houten sticks, zowel voor junioren als senioren. Wij bieden van Brabo zowel veld- als zaalsticks aan.

Een gegarandeerd lage prijs op de gehele nieuwe collectie. HockeyDirect hanteert standaard tien procent korting op alle hockeysticks.

Onze specialisten helpen jou met het maken van de juiste keuze. Uitgebreid stickadvies over gewicht, kromming en lengte is mogelijk. Mocht de stick toch niet aan jouw wensen voldoen, dan kun je deze kosteloos retourneren en krijg je het aankoopbedrag terug.

Maak jouw stick nu uniek met onze gratis stick-ID service.  

Het online kopen van een Brabo stick doe je eenvoudig en snel via onze webshop. Naast de sticks collectie, die je vindt in onze webshop, kun je bij ons ook terecht voor kleding, schoenen en accessoires. Grips, ballen, protectie, tassen en overige bijpassende accessoires zijn eenvoudig te bestellen.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in