Zaalhockeystick adidas

Adidas is één van ’s werelds grootste en bekendste  (sport) merken van de wereld. De gebroeders Adolf en Rudolf Dassler begonnen in 1920 samen met het maken van schoenen. Toen Rudolf in 1948 zijn eigen pad koos en het nu gigantische merk Puma begon, noemde Adolf zijn merk naar zijn bijnaam Adi Dassler: Adidas. De kleding en schoenen worden gekenmerkt door het sportlogo met de drie schuine strepen.

Ook in de hockeywereld zijn de sporen van adidas duidelijk zichtbaar. Al sinds de introductie van adidas hockey is het merk een belangrijke speler op de markt. Mooie designs van adidas sieren de stickcollectie van HockeyDirect. 

adidas indoor collectie

HockeyDirect beschikt over een ruime selectie aan adidas hockeysticks, die eenvoudig en snel online te bestellen zijn. Speel je 's winters binnen in de zaal? Geen probleem. In onze online shop kun je terecht voor zowel zaalhockeysticks als -schoenen van adidas. Personaliseer jouw adidas stick door je eigen naam erop te laten zetten, door middel van onze Stick-ID service.

adidas hockeystick kopen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Als hockeyspecialist, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Op onze informatiepagina staat een uitgebreide uitleg over de aspecten waar je op moet letten bij het uitzoeken van een passende hockeystick. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice.

 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in