Hockeysticks

adidas Hockeysticks

Kies je net als Oranjes Naomi van As voor een adidas hockeystick? Onze webshop bevat een ruim aanbod adidas sticks. HockeyDirect heeft als hockeyspecialist altijd de nieuwste adidas sticks in het assortiment, met een standaard korting van tien procent.

Al sinds de introductie van adidas hockey is het merk een belangrijke speler op de markt. Mooie designs van adidas sieren de stick collectie van HockeyDirect. 

adidas hockeystick collectie

HockeyDirect beschikt over een ruime selectie aan adidas hockeysticks, die eenvoudig en snel online te bestellen zijn. Speel je buiten op het veld of binnen in de zaal? Bij HockeyDirect kun je terecht voor zowel veldhockey- als zaalhockeysticks van adidas. Personaliseer jouw adidas stick door je eigen naam erop te laten zetten, door middel van onze Stick-ID service.

adidas hockeystick kiezen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Als hockeyspecialist, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Op onze informatiepagina staat een uitgebreide uitleg over de aspecten waar je op moet letten bij het uitzoeken van een passende hockeystick. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice.

 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in