Brabo zaalhockeystick

Brabo wat staat voor Brabant Boxtel, is het klassieke Brabantse hockeymerk. Met die omschrijving doen we Brabo bijna te kort want het merk is al sinds jaren een van de belangrijkste spelers op de hockeymarkt. Tegenwoordig speelt ook Oranjes strafcorner kanon en tweevoudig beste speelster ter wereld Maartje Paumen met een Brabo stick. De Brabo sticks zijn stugge iets zwaardere sticks waar je hard mee kan slaan.

Brabo indoor collectie

HockeyDirect beschikt over een ruime selectie Brabo hockeysticks, die eenvoudig en snel online te bestellen zijn. Speel je 's winters binnen in de zaal? Geen probleem. In onze online shop kun je terecht voor de nieuwste zaalhockeysticks uit de collectie van Brabo. Personaliseer jouw Brabo hockeystick door je eigen naam erop te laten zetten, door middel van onze Stick-ID service.

Brabo hockeystick kopen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Als hockeyspecialist, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Op onze informatiepagina staat een uitgebreide uitleg over de aspecten waar je op moet letten bij het uitzoeken van een passende hockeystick. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice.

 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in