Klantenservice.

Hockeysticks

Hockeysticks Dita

Dita is hockey, al jaren lang. Het merk is sterk door innovaties en technische ontwikkeling.
Kies je net als Nederlands elftal sterren Klaas Vermeulen en Jeroen Hertzberger voor een Dita hockeystick?

Dita sticks zijn bij uitstek geschikt voor de allround hockeyer. Dita verdeelt het gewicht over het algemeen over de gehele stick. Perfect voor de allround en pingelspeler.

Voor jouw Dita hockeystick ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste Dita sticks in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen.

Speel je op het veld of gedurende de wintermaanden in de zaal of ben je keeper? Hockeydirect heeft een uitgebreid Dita junior en senior aanbod in elke categorie. In ons assortiment bevinden zich zowel kunststof als houten sticks. Elke Dita kunststof stick bestaat uit een unieke en high-tech combinatie van carbon, glasvezel en aramide vezels. Dit zorgt voor een perfecte combinatie van gewicht, stevigheid, flexibiliteit en kracht. 

Door het uitgebreide stickadvies kies je altijd de juiste maat. Blijkt de stick toch niet aan jouw verwachtingen te voldoen, dan kun je deze kosteloos retourneren en krijg je het aankoopbedrag terug.  

Voorzie jouw bij Hockeydirect bestelde stick nu van jouw eigen naam met onze stick-iD service.  

Het online kopen van een Dita stick doe je eenvoudig en snel via onze webshop. Naast de sticks collectie, die je vindt in onze webshop, kun je bij ons ook terecht voor kleding, schoenen en accessoires. Grips, ballen, protectie, tassen en overige bijpassende accessoires zijn eenvoudig te bestellen in onze shop. 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.