Grays Zaalhockeystick

Grays zijn wat stuggere en zware sticks, waardoor je meer power hebt. Jouw Grays hockeystick vind je makkelijk en snel via onze gespecialiseerde webshop. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste Grays sticks in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen.

Grays indoor collectie

HockeyDirect beschikt over een ruime selectie Grays hockeysticks, die eenvoudig en snel online te bestellen zijn. Speel je 's winters binnen in de zaal? Geen probleem. In onze online shop kun je terecht voor de nieuwste zaalhockeysticks uit de collectie van Grays. Personaliseer jouw Grays indoorstick door je eigen naam erop te laten zetten, door middel van onze Stick-ID service.

Grays hockeystick kopen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Als hockeyspecialist, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Op onze informatiepagina staat een uitgebreide uitleg over de aspecten waar je op moet letten bij het uitzoeken van een passende hockeystick. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice.

 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in