Hockeysticks

Indian Maharadja hockeystick

Een ruim assortiment Indian Maharadja hockeysticks vindt je bij HockeyDirect. Indian Maharadja is een Nederlands hockeymerk, dat heropgericht is in 2009. Het merk staat voor 'East meets West', wat je terugziet in de subtiele, eenvoudige dessins. Het respect voor ambacht en de oosterse mystiek, met oog voor detail en hoogwaardige kwaliteit. Het merk Indian Maharadja staat bekend om hoogwaardige producten van goede kwaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën.

Indian Maharadja stick assortiment

HockeyDirect beschikt over een ruime selectie aan Indian Maharadja hockeysticks, die eenvoudig en snel online te bestellen zijn. Speel je buiten op het veld of binnen in de zaal? Bij HockeyDirect kun je terecht voor zowel veldhockey- als zaalhockeysticks van Indian Maharadja. Personaliseer jouw  stick door je eigen naam erop te laten zetten, door middel van onze Stick-ID service.

Indian Maharadja hockeystick collecties

Bij Indian Maharadja vind je een breed aanbod collecties voor elke type speler, voor jong en oud! Bij HockeyDirect vind je de volgende Indian Maharadja collecties:

Indian Maharadja Hockeystick kopen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Als hockeyspecialist, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Op onze informatiepagina staat een uitgebreide uitleg over de aspecten waar je op moet letten bij het uitzoeken van een passende hockeystick. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice.

 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in