Osaka Pro Tour

De iconische Osaka Pro Tour is het eerste model dat Osaka ooit heeft uitgebracht. Toen was het slechts een model, maar de Osaka Pro Tour is nu een hele collectie geworden. Deze stick wordt door de beste spelers en speelsters gebruikt. De Osaka Pro Tour is hét uithangbord van Osaka's waarden: premium kwaliteit materialen, prachtige designs en Japanse stijl. De modellen uit de Osaka Pro Tour bestaan uit minstens 22 lagen Japanse koolstofvezels.

Osaka Pro Tour veldsticks en indoor

De Osaka Pro Tour stickcollectie bestaat uit Osaka sticks voor veld en voor indoor. In het begin van het seizoen komt Osaka met de Pro Tour collectie voor veld. In het najaar zodra de start van het indoorseizoen gaat beginnen komt Osaka met diverse sticks uit de Pro Tour voor indoor hockeywedstrijden.

Osaka Pro Tour Low Bow en andere modellen

De Pro Tour hockeystick is beschikbaar in verschillende versies. Een populair model is de Osaka Pro Tour Low Bow. Per seizoen verschilt het echter welke modellen beschikbaar zijn. Mocht je jouw gewenste Osaka Pro Tour hockeystick niet kunnen vinden, neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek deze pagina nogmaals op een ander moment.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in