Klantenservice.

Hockeysticks

Hockeysticks Princess

Kies je net als drievoudig wereld hockeyer van het jaar, Teun de Nooijer, voor een Princess hockeystick? Met T14 aan het roer neemt Princess al sinds de introductie een belangrijke rol aan in het top- en recreatie hockey. Ook toppers als Kim Lammers, Floris Evers en Tim Jenniskens hockeyen met een Princess.
Voor jouw Princess hockeystick ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste Princess sticks in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen. Een ruime keuze uit de Princess collectie.

Speel je op het veld of gedurende de wintermaanden in de zaal? Hockeydirect heeft een uitgebreid Princess junior en senior aanbod. In ons assortiment bevinden zich zowel kunststof als houten sticks.

HockeyDirect voorziet jou, van uit onze specialistische kennis, graag van online en telefonisch advies. Blijkt de stick toch niet aan jouw verwachtingen te voldoen, dan kun je deze kosteloos retourneren en krijg je het aankoopbedrag terug.  

Uniek in Nederland is de Stick ID, waarmee je gratis je naam op je stick kunt laten zetten.

Het online kopen van een Princess stick doe je eenvoudig en snel via onze webshop. Naast de sticks collectie, die je vindt in onze webshop, kun je bij ons ook terecht voor kleding, schoenen en accessoires. Grips, ballen, protectie, tassen en overige bijpassende accessoires zijn eenvoudig te bestellen in onze shop. 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in