Hockeysticks

STAG hockeystick

STAG staat bekend om zijn design voor de jeugdige hockeyers en de extreem lichte sticks voor de top hockeyers. STAG sticks staan bekend als de lichtste in de branche, hierdoor zijn ze uiterst geschikt voor jeugdige hockeyers. Het gewicht van de STAG sticks is over het algemeen over de gehele stick verdeeld, ideaal voor de allround hockeyer.

STAG collectie

Voor jouw STAG hockeystick ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste STAG sticks in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen. Een ruime keuze uit de STAG collectie. STAG heeft haar hockeysticks verdeelt in verschillende collecties. In onze webshop vind je sticks uit de volgende collecties:

Speel je op het veld of in de zaal? HockeyDirect heeft een ruime selectie aan zaalhockey- en veldhockeysticks voor zowel junior als senior hockeyers.

STAG hockeystick kopen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Als hockeyspecialist, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Op onze informatiepagina staat een uitgebreide uitleg over de aspecten waar je op moet letten bij het uitzoeken van een passende hockeystick. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.