Vorige pagina

Indian Maharadja Dipped 00

Artikelnummer:
hd_20.18803
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

The Indian Maharadja Dipped 00 is afkomstig uit de Dipped serie van The Indian Maharadja. De Dipped collectie bevat allround hockeysticks met de juiste balans tussen soepelheid en stugheid die zorgt voor voldoende slagkracht en een goed balgevoel.

Materiaal
De Dipped 00 is een soepele veldstick die zorgt voor veel gevoel en optimale controle. Deze stick is gemaakt van fiberglass en bevat geen carbon waardoor gemakkelijker de controle kan worden behouden. Bovendien maakt dit de stick armvriendelijk en zorgt het voor een verhoogd speelcomfort. De stick biedt meer gevoel wat ideaal is voor beginners om de basistechnieken verder te ontwikkelen. De stick is verstevigd met aramide voor de nodige power en een hogere duurzaamheid.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm is een perfect uitgebalanceerde kromming en zorgt voor veel slagkracht en controle met de stick. De standaard curve location (30 cm) biedt veel controle en maakt de stick ideaal om je techniek verder te ontwikkelen.

De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Het grotere oppervlak van de haak zorgt er echter wel voor dat de balaanname gemakkelijker wordt.

Meer informatie
SKU hd_20.18803
Artikelcode leverancier 10801001
Doelgroep Senior
Productlijn Dipped
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Kromming 24 mm
Curve Location 30 cm
Krul Maxi
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Indian Maharadja Dipped 00
Je waardering