Vorige pagina

Indian Maharadja Sword 30 Indoor

SKU
hd_20.19820

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Indian Maharadja Sword 30 Indoor is een stugge zaalhockeystick afkomstig uit de indoor collectie van The Indian Maharadja. Deze hockeysticks hebben een modern design en zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De Sword 30 is een carbon stick met verstevigde impactgebieden, waardoor je krachtig kunt spelen.

Materiaal & Carbonpercentage
De Sword 30 is een stugge indoorstick die zorgt voor veel gevoel en optimale controle. Deze stick is gemaakt van carbon en is mede daardoor erg licht van gewicht. Daarnaast kan gemakkelijker de controle over de stick worden behouden en heeft de stick een comfortabel en armvriendelijk karakter. Dankzij de versterkte impactgebieden kun je krachten overspelen, aanvallen en schieten.

Kromming & Krul
De kromming van 23 mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk een bal kan pushen maar ook dat je kan dribbelen. De curve location in het midden van de stick (25 cm) biedt optimale controle. Deze kromming is bij uitstek geschikt voor de technische speler. 

De stick heeft een maxi krul die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de maxi krul makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Curve Location 25 cm
Kromming 23 mm
Krul Maxi
Ondergrond Zaal
Doelgroep Senior
SKU hd_20.19820
Artikelcode leverancier 10901056
Stijfheid Stug
Merk Indian Maharadja
Productlijn Sword line
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Indian Maharadja Sword 30 Indoor
Je waardering
Maattabel