Over HockeyDirect

 

hz

 

Wie is HockeyDirect?

HockeyDirect is dé online hockeyspecialist van de Benelux. Je vindt bij ons het meest complete assortiment hockeyproducten van alle bekende topmerken. Altijd de nieuwste producten als eerste en altijd mooie aanbiedingen van oude topmodellen. Ons team bestaat uit enthousiaste sporters die je graag helpen en adviseren bij het maken van jouw keuze. Goed materiaal is namelijk essentieel om tot topprestaties te komen.

Klantenservice TennisDirect


Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, sturen wij bestellingen die voor 21:00 uur worden besteld, nog dezelfde dag naar je op. Uiteraard kan het wel eens gebeuren dat het product niet naar wens is. Daarom kun je bij HockeyDirect jouw aankopen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Wij zijn gevestigd langs de A44 in Sassenheim. Ben je nieuwsgierig naar ons bedrijf? Bestel je producten dan online en kom ze afhalen bij ons afhaalpunt dat iedere werkdag van 8.30 tot 17.30u geopend is.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over materialen, nieuwe collecties van jouw favoriete merken en speciale acties voor onze fans, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Via Facebook kun je volgen waar we allemaal mee bezig zijn in Sassenheim.

HockeyDirect is onderdeel van SportshopsDirect, het bedrijf achter o.a. de succesvolle webshops TennisDirect & VoetbalDirect.

We wensen je veel winkelplezier in onze shop en vooral veel hockeyplezier!

 

Klantenservice
Bij de klantenservice kun je terecht met alle vragen over sticks, schoenen, keepersspullen, etc. Ook kun je hier terecht voor vragen over bestelde artikelen, offertes voor teamkleding en alle overige vragen over producten in onze webshop. Aarzel niet om contact op te nemen via info@hockeydirect.nl of telefonisch via 0252-200014.

Administratie
De administratieafdeling verzorgt de dagelijkse administratie van HockeyDirect. Heb je vragen over facturen of openstaande betalingen, stuur dan een e-mail naar administratie@hockeydirect.nl. Vergeet daarbij niet je relatienummer en factuurnummer te vermelden

 

hz

 

Contactinformatie

HockeyDirect 
Postbus 57
2170 AB Sassenheim
Nederland
NL: Tel: 0252-200014

Vestigingsadres:
HockeyDirect
Warmonderweg 5
2171 AH Sassenheim
Nederland

Let op : Bezoek is alleen mogelijk op afspraak

KVK nummer: 28085635
BTW nummer: NL817380346B01

 

hz

 

E-mailadressen:

E-mail Algemeen: info@hockeydirect.nl
E-mail Administratie:
administratie@hockeydirect.nl

 

hz

 

Bankgegevens

IBAN:
BIC:

NL27ABNA0570359880
ABNANL2A

Vermeld bij het betalen van een factuur altijd het factuurnummer en uw relatienummer!

 

hz

 

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 15.30 uur

Uiteraard kun je 24 uur per dag terecht op onze website!

 

hz

 

Privacy Policy

Wanneer je gegevens aan ons doet toekomen of anderszins contact met ons opneemt, zullen wij jouw gegevens en de reden voor het contact, vastleggen. Deze gegevens zullen wij gebruiken voor het doel waarvoor je de gegevens aan ons verstrekt hebt (bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de betreffende actie waarom je ons verzoekt, of waaraan je deelneemt) en de evaluatie daarvan.

Tijdens jouw bezoek aan deze website verzamelen wij informatie betreffende het adres van de computer waar vanuit de betreffende pagina bekeken wordt, de gebruikte browser (type) en versie, de pagina's die zijn bezocht, de onderliggende relaties en de datum en het tijdstip van het bezoek.

Indien je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze producten en diensten kunnen wij de door jou verstrekte gegevens (tezamen met andere gegevens waarover wij reeds beschikken of die wij in de toekomst verkrijgen) gebruiken om je informatie en/of aanbiedingen toe te sturen aangaande onze producten die volgens ons voor jou interessant kunnen zijn.

De gegevens zullen worden gebruikt om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de gebruikers van onze website(s).

Gegevensregistratie vindt plaats conform de Wet bescherming persoonsgegevens (P-0015554).