Vorige pagina

Malik Punch

SKU
hd_20.19148
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: LowBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Malik Punch is een soepele veldstick afkomstig uit de collectie van Malik. Deze stick is ideaal om te gebruiken als overgangsmodel van jeugd naar senior stick. Dankzij het hoge glasfiber percentage kun je gemakkelijk verschillende technieken aanleren.

Materiaal & Carbonpercentage
De Punch is een soepele veldstick, die zorgt voor veel gevoel en controle. De stick bestaat voor 15% uit carbon voor extra power en slagkracht waardoor makkelijk extra balsnelheid gegenereerd kan worden. De 5% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. De overige 80% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De stick beschikt over een low bow kromming van 24 mm, op 27 cm van de haak. Deze kromming zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Daarnaast zorgt deze kromming onderin de stick ervoor dat je gemakkelijk de bal kunt liften.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat je zeer nauwkeurig en gecontroleerd kunt dribbelen. De midi krul is makkelijk hanteerbaar en heeft een ruime oppervlakte voor een gemakkelijke aanname van de bal.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 15%
Curve Location 27 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.19148
Artikelcode leverancier MA18108
Stijfheid Soepel
Type Kromming LowBow
Merk Malik
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Malik Punch
Je waardering
Maattabel