Vorige pagina

Mercian Genesis 0.1

SKU
hd_20.19221
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: ProBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Mercian Genesis 0.1 is een soepele veldstick, afkomstig uit de Mercian stickcollectie. De Genesis lijn combineert de nieuwste en beste materialen om de beste prestatie te leveren op het veld. De sticks uit de Genesis collectie hebben een wat lager carbonpercentage, waardoor de sticks soepel zijn en de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Materiaal & Carbonpercentage
De Genesis 0.1 is een soepele veldstick, die zorgt voor veel gevoel en controle. De stick bestaat voor 20% uit carbon voor extra power en slagkracht waardoor makkelijk extra balsnelheid gegenereerd kan worden.

De overige 80% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt. Daarnaast biedt het fiberglas extra bescherming wat zorgt voor een hogere slijtvastheid van de stick.

Kromming & Krul
De stick beschikt over een pro bend. Deze flinke kromming van 23,5 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. De curve location in het midden van de stick (25 cm) biedt een uitstekende mix tussen extra controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 20%
Curve Location 25 cm
Kromming 23,5 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.19221
Artikelcode leverancier HSGE118-ORANGE
Stijfheid Soepel
Type Kromming ProBow
Merk Mercian
Productlijn Genesis
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Mercian Genesis 0.1
Je waardering
Maattabel