Vorige pagina

Mercian Genesis Goalie Junior

SKU
hd_20.19245
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Mercian Genesis Goalkeeper Junior is een keeperstick, afkomstig uit de Mercian stickcollectie. De Genesis lijn combineert de nieuwste en beste materialen om de beste prestatie te leveren op het veld. De sticks uit de Genesis collectie hebben een wat lager carbonpercentage, waardoor de sticks soepel zijn en de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Materiaal
De Genesis Goalkeeper is een soepele keeperstick, die geschikt is voor alle type hockeyvelden. Deze stick bestaat voor 20% uit carbon wat zorgt voor de nodige power. Dankzij het lagere carbonpercentage kan de controle over de stick makkelijker worden behouden en zijn het comfort en is de armvriendelijkheid hoog. Het verwerkte fiberglas biedt extra bescherming wat zorgt voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick.

Kromming & Krul
De stick beschikt over een pro bend. Deze flinke kromming van 23,5 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. De curve location in het midden van de stick (25 cm) biedt een uitstekende mix tussen extra controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 20%
Curve Location 25 cm
Kromming 23,5 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
SKU hd_20.19245
Artikelcode leverancier HSGEGK18-JR
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Merk Mercian
Productlijn Genesis
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Mercian Genesis Goalie Junior
Je waardering
Maattabel