Osaka | iDo

Bij Osaka zetten zij zich elke dag in om de beste producten te maken die hockey heeft gezien. Zij hebben een ongelooflijk assortiment met een eenvoudig doel: de atleet van dienst zijn. Het enige element dat ze misten om het assortiment compleet te maken, was hockeyschoenen. De iDo MK1 is het begin van een nieuw tijdperk voor hockeyschoenen, allemaal voor de atleet, de atleet staat voorop.

Ontdek de Osaka iDo verder!

 1. Osaka iDo
  Osaka iDo
  Vanaf € 142,95 Normale prijs € 159,95
 2. Osaka iDo Dames
  Osaka iDo Dames
  Vanaf € 142,95 Normale prijs € 159,95
 3. Osaka iDO Heren
  Osaka iDO Heren
  Vanaf € 131,95 Normale prijs € 159,95
 4. Osaka iDo Dames
  Osaka iDo Dames
  Vanaf € 142,95 Normale prijs € 159,95
 5. Osaka iDo
  Osaka iDo
  Vanaf € 142,95 Normale prijs € 159,95
 6. Osaka iDO Dames
  Osaka iDO Dames
  Vanaf € 131,95 Normale prijs € 159,95


Ontkoppeling:
 
Beweeg vrijuit zonder verlies van stabiliteit

De iDO komt tot leven met de ontkoppeling van de tussenzool die het gedrag van de schoen verandert zonder de stabiliteit in gevaar te brengen. De voet in zijn natuurlijke vorm is een volledig ontkoppelde structuur, het heeft 26 botten en heeft meer dan 100 ligamenten en ze bewegen onafhankelijk van elkaar. Wat ontkoppeling doet, is wanneer u een bepaalde kracht op de onderkant van de schoen uitoefent, deze wordt gescheiden, zodat u meer oppervlak van de schoen in contact brengt met de grond wanneer u die nodig hebt, waar u die nodig hebt.


De "O" plek:
 
Gebalanceerd en gecentreerd

We hebben een deel van de schoen gemarkeerd, de 'O'-plek dat zich direct onder het kubusvormige bot bevindt.
Dit geeft de plek de mogelijkheid om te buigen, zodat het de rest van de voet niet beïnvloedt en onafhankelijk beweegt.
Het vertegenwoordigt een middelpunt van de balans voor behendigheid, versnelling en vertragingsbewegingen waaraan de hockeyspeler zich op het veld moet aanpassen.


Stapelhoogte: 
Optimale positionering voor wendbaarheid

Hoe dichter bij de grond, hoe minder kracht er verloren gaat.
Traditioneel is de hoogte achterin meestal 30 mm en de voorkant 20 mm wat een stapelhoogte geeft van 10 mm.
De hoogte van de IDO MK1 achteraan is 26 mm en de voorkant 18 mm met een daling van 8 mm die de speler dichter bij het veld brengt.


Mesh Upper: 
Atleet en schoen worden één

Een bovenwerk van speciaal ontworpen mesh is de lichtste optie die beschikbaar is zonder de duurzaamheid of sterkte in gevaar te brengen voor voetvergrendeling. Dit bovenwerk is merkbaar licht en ademend en is ontworpen om geen water vast te houden. Het IDO MK1-bovenwerk van mesh biedt de atleet vertrouwen wanneer hij de grenzen verlegt.


Sling systeem: 
Techniek to go

Het vetersysteem omhelst de voet tot aan de tussenzool van de schoen. We hebben het draagsysteem zo dicht mogelijk bij de voet gehouden om de zijdelingse beweging van de voet in de schoen te minimaliseren. Er is een sling-systeem aan de buitenkant van de schoen en aan de binnenkant om te voorkomen dat de voet van de schoen glijdt, waardoor deze een knus gevoel en een strakkere vergrendeling krijgt. De slings aan de binnenkant zijn gemaakt van Spenco Neopreen, dat schokdempend is en de meest kwetsbare delen van de voet beschermt tijdens het sporten.


Neusbescherming: 
Speel met vertrouwen

Om de tenen te beschermen tegen schokken, is aan de voorkant een teenbeschermer aangebracht. We hebben de neus getest om de optimale bescherming te krijgen zonder onnodig gewicht te dragen.


Meerdere richtingen:
Voor, achter en zijwaarts

De gripeigenschappen van de IDO MK1 zijn uniek voor het hockeyspel. Achterwaarts, zijwaarts lopend, draaiend en snelle acceleratie vooruit - er is geen richting waar de schoenplaatjes niet in passen. Een buitenzool met volledig contact die volledig vertrouwen biedt in snel veranderende richtingbewegingen en snel remmen mogelijk maakt.


Anatomische leest: 
Leest komt eerst

De Ido is uniek omdat hij is gebouwd rond een zogenaamde anatomische leest, in feite is het de eerste hockeyschoen die ooit is gebouwd met een anatomische leest. Traditionele leesten zijn plat aan de onderkant, terwijl een anatomische leest volledig is gevormd naar de vorm van een voet. Wanneer dat wordt vertaald naar de schoen, betekent dit dat je in de schoen zit met volledig contact met het oppervlak in plaats van bovenop de platte tussenzool.


Bestel nu jouw Osaka iDO MK1

 1. Osaka iDO Dames
  Osaka iDO Dames
  Vanaf € 131,95 Normale prijs € 159,95
 2. Osaka iDO Heren
  Osaka iDO Heren
  Vanaf € 131,95 Normale prijs € 159,95