Vorige pagina

Osaka Pro Tour Indoor

SKU
hd_20.19137
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: LowBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Osaka Pro Tour Indoor is afkomstig uit de zaalhockey collectie van Osaka. De Pro Tour Collection is de meest iconische lijn van Osaka en is nog steeds gebaseerd op het ontwerp waarmee het allemaal begon: de originele zwarte (en groene) schoonheid. Gebruikt door veel van 's werelds beste spelers, vertegenwoordigt de Pro Tour alles waar Osaka voor staat: materialen van topkwaliteit, Japanse styling en een uitstekend ontwerp.

Materiaal
De Pro Tour is een allround zaalhockey stick  De stick bestaat voor 10% uit carbon. Dit maakt de stick wat stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. Daarnaast bestaat de stick voor 85% uit fiberglas. Fiberglas is flexibel en licht van gewicht. Dit zorgt voor veel speelcomfort. Het soepele fiberglas biedt veel balgevoel en zorgt ervoor dat je makkelijker de controle behoudt. Bovendien verhoogd het de slijtvastheid van de hockeystick. De overige 5% van de stick bestaat uit kevlar. Dit verhoogd het schokabsorberend vermogen waardoor veel trillingen worden opgevangen. Dit zorgt ervoor dat ballen soepel en makkelijk gestopt kunnen worden en verhoogd daarnaast de controle over de stick.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De “Low Bow Curve” geeft je optimale controle. Deze kromming onderin de stick zorgt er ook voor dat je gemakkelijk de bal kunt liften. De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt. De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 10%
Curve Location 20 cm
Kromming 24 mm
Ondergrond Zaal
Doelgroep Senior
Kleur White/Bronze
SKU hd_20.19137
Artikelcode leverancier 11125001
Stijfheid Allround
Type Kromming LowBow
Merk Osaka
Productlijn Pro Tour
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Osaka Pro Tour Indoor
Je waardering