Vorige pagina

Osaka Pro Tour Limited Hout Indoor

SKU
hd_20.19135
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: LowBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Osaka Pro Tour Limited Hout Indoor is afkomstig uit de zaalhockey collectie van Osaka. De Pro Tour wordt door veel topspelers gebruikt en weerspiegelt alles waar Osaka voor staat: premium kwaliteit, Japanse stijl en uitstekend design. De Osaka Pro Tour is een uitstekende allround zaalstick met fenomenale sleepfuncties. 


Materiaal
De Pro Tour is een allround zaalhockey stick  De stick bestaat voor 60% uit hout. Daarnaast bestaat de stick voor 30% uit carbon. Dit maakt de stick wat stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. De overige 10% van de stick bestaat uit kevlar. Dit verhoogd het schokabsorberend vermogen waardoor veel trillingen worden opgevangen. Dit zorgt ervoor dat ballen soepel en makkelijk gestopt kunnen worden en verhoogd daarnaast de controle over de stick.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De “Low Bow Curve” geeft je optimale controle. Deze kromming onderin de stick zorgt er ook voor dat je gemakkelijk de bal kunt liften. De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Materiaal Hout
Carbonpercentage 30%
Curve Location 20 cm
Kromming 24 mm
Krul Maxi, Midi
Ondergrond Zaal
Doelgroep Senior
Kleur Wood
SKU hd_20.19135
Artikelcode leverancier 11123002
Stijfheid Soepel
Type Kromming LowBow
Merk Osaka
Productlijn Pro Tour Limited
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Osaka Pro Tour Limited Hout Indoor
Je waardering
Maattabel