Vorige pagina

Princess 3 Star SG1

SKU
hd_20.19171
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Princess 3 Star SG1 is een soepele veldstick afkomstig uit de 3 Star collectie van Princess. Princess beschikt over een complete stickcollectie voor verschillende speelstijlen. Hoe meer sterren hoe hoger het carbonpercentage en dus hoe stugger de stick. Deze stick heeft een dunnere grip en zorgt met de standaard kromming voor een makkelijke en gecontroleerde slag voor spelers van elk niveau.

Materiaal
De Princess 3 Star is een soepele veldstick die zorgt voor veel gevoel en controle. Deze stick bestaat voor 20% uit carbon wat zorgt voor extra slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. Daarnaast biedt de aramide extra bescherming voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick. Het overige fiberglas biedt extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De standaard kromming van 24 mm met een curve location van 30 cm geeft de stick een goede balans wat de stick perfect maakt voor een eenvoudige en gecontroleerde slag op iedere niveau. Daarnaast is deze buiging ideaal voor pushen en geeft de speler extra balcontrole. De stick heeft een midi haak die zorgt voor uitstekend balcontact. Bovendien is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 20%
Curve Location 30 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Blue/Blue
SKU hd_20.19171
Artikelcode leverancier 10012018000017
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Merk Princess
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Princess 3 Star SG1
Je waardering
Maattabel