Vorige pagina

Princess 5 Star SG9

SKU
hd_20.19177
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: Extreme LowBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Princess 5 Star SG9 is een allround veldstick afkomstig uit de 5 Star collectie van Princess. Princess beschikt over een complete stickcollectie voor verschillende speelstijlen. Hoe meer sterren hoe hoger het carbonpercentage en dus hoe stugger de stick. Deze stick beschikt over een brede grip en maximale kromming onderin de stick, ideaal voor de strafcorner en sleeppush.

Materiaal
De Princess 5 Star is een allround veldstick die een uitstekende mix biedt van extra slagkracht en optimaal balgevoel. Deze stick bestaat voor 60% uit carbon wat zorgt voor extra slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. Daarnaast biedt de aramide extra bescherming voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick. Het overige fiberglas biedt extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De maximale kromming van 24,75 mm maakt de stick ideaal om mee te pushen en scoopen. De stick is bovendien perfect voor technisch spel, dribbels en de sleeppush. De buiging van de stick zit onderin de stick (20 cm) waardoor dit de beste mal is voor technisch spel, de sleeppush en het dribbelen. De stick heeft een midi haak die zorgt voor uitstekend balcontact. Bovendien is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 60%
Curve Location 20 cm
Kromming 24,75 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Black/Silver
SKU hd_20.19177
Artikelcode leverancier 10012018000055
Stijfheid Allround
Type Kromming Extreme LowBow
Merk Princess
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Princess 5 Star SG9
Je waardering
Maattabel