Vorige pagina

Princess 6 Star SG5

SKU
hd_20.19179
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: LowBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Princess 6 Star SG5 is een stugge veldstick afkomstig uit de 6 Star collectie van Princess. Princess beschikt over een complete stickcollectie voor verschillende speelstijlen. Hoe meer sterren hoe hoger het carbonpercentage en dus hoe stugger de stick. Deze stick heeft een brede grip en maximale kromming onderin de stick wat ideaal is voor technisch spel, de sleeppush en dribbels.

Materiaal
De Princess 6 Star is een stugge kunststof hockeystick die geschikt is voor gebruik op alle type hockeyvelden. Deze stick bestaat voor 80% uit carbon wat zorgt voor veel slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. Daarnaast biedt de aramide extra bescherming voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick. Het overige fiberglas biedt extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De maximale kromming van 24,75 mm maakt de stick ideaal om mee te pushen en scoopen. De stick is bovendien perfect voor technisch spel, dribbels en de sleeppush. De buiging van de stick zit onderin de stick (25 cm) waardoor dit de beste mal is voor technisch spel, de sleeppush en het dribbelen. De stick heeft een midi haak die zorgt voor uitstekend balcontact. Bovendien is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Extra Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 80%
Curve Location 25 cm
Kromming 24,75 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Blue/Blue
SKU hd_20.19179
Artikelcode leverancier 10012018000070
Stijfheid Stug
Type Kromming LowBow
Merk Princess
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Princess 6 Star SG5
Je waardering
Maattabel