Vorige pagina

Princess 7 Star T14 ES

SKU
hd_20.19186
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: MidBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Princess 7 Star T14 Extra Stijf is een stugge veldstick afkomstig uit de 7 Star collectie van Princess. Princess beschikt over een complete stickcollectie voor verschillende speelstijlen. Hoe meer sterren hoe hoger het carbonpercentage en dus hoe stugger de stick. Deze stick heeft een dunnere grip en zorgt met de standaard kromming voor een makkelijke en gecontroleerde slag voor spelers van elk niveau.

Materiaal
De Princess 7 Star is een stugge kunststof hockeystick die geschikt is voor gebruik op alle type hockeyvelden. Deze stick bestaat voor 100% uit carbon wat zorgt voor veel slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. 

Kromming & Krul
Deze vlakke stick heeft een kromming van 21 mm en maakt slaan en pushen eenvoudiger. De combinatie van een dikkere krul en een continue buiging zorgt voor extra power en slagkracht. Deze buiging in het midden van de stick (30 cm) geeft een evenwichtige balans, waardoor je er gecontroleerd en makkelijk mee kan slaan op alle niveaus. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi krul en maakt de balaanname makkelijker dankzij het grotere contactoppervlak. Daarnaast zorgt de dikke krul voor extra power en slagkracht.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 100%
Curve Location 30 cm
Kromming 21 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Black/Orange
SKU hd_20.19186
Artikelcode leverancier 10012018000096
Stijfheid Stug
Type Kromming MidBow
Merk Princess
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Princess 7 Star T14 ES
Je waardering
Maattabel