Vorige pagina

Reece RX 120 Power

SKU
hd_20.19102
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: MidBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Reece RX 120 Power is een lichtgewicht allround veldstick met extra lange grip afkomstig uit de stickcollectie van Reece. De sticks zijn van hoge kwaliteit en hebben een kleurrijk en strak design. Het toegevoegde titanium in de RX 120 Power vergroot de stijfheid van de stick.

Materiaal
De Reece RX 120 is een allround stick die geschikt is voor gebruik op het veld. Deze stick bestaat voor 60% uit carbon wat zorgt veel slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. De 10% kevlar in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. De overige 30% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 24,7 mm is gemaakt om de grootste snelheid met een (sleep)push te genereren. De curve location van 30 cm biedt de speler extra balcontrole. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Toevoegingen
De stick is voorzien van het Integrated Demping System. Dit systeem vermindert de kans op armblessures en zorgt voor een soepele aanname van de bal, doordat de dop van de grip trillingen tegenhoudt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 60%
Curve Location 30 cm
Kromming 24,7 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.19102
Artikelcode leverancier 889216-8200
Stijfheid Allround
Type Kromming MidBow
Merk Reece
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Reece RX 120 Power
Je waardering
Maattabel