Vorige pagina

Reece RX 130

Artikelnummer:
hd_20.18274
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: *LEEG*

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Reece RX 130 is een stugge lichtgewicht veldstick afkomstig uit de stickcollectie van Reece. De sticks zijn van hoge kwaliteit en hebben een kleurrijk en strak design.

Materiaal
De Reece RX 130 is een stugge veldstick die geschikt is voor gebruik op alle type hockeyvelden. Deze stick bestaat voor 90% uit carbon wat zorgt voor veel slagkracht en extra power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. De 10% kevlar in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. 

Kromming & Krul
De kromming van 24,7 mm vlak boven de haak kan perfect worden gebruikt voor de sleeppush zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De stick is tevens perfect voor het technisch spel en de sleeppush. Daarnaast maakt de "late bow" deze stick uitermate geschikt voor het geven van hoge ballen, doordat je makkelijk kunt scoopen met een kromming onderin de stick. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Toevoegingen
De stick is voorzien van het Integrated Demping System. Dit systeem vermindert de kans op armblessures en zorgt voor een soepele aanname van de bal, doordat de dop van de grip trillingen tegenhoudt.

Meer informatie
SKU hd_20.18274
Artikelcode leverancier 889204-8160
Merk Reece
Doelgroep Senior
Ondergrond Veld
Stijfheid Stug
Type Kromming *LEEG*
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 90%
Kromming 24,7 mm
Curve Location 20 cm
Krul Midi
Gewicht Light
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Reece RX 130
Je waardering
Maattabel