STOX Energy Socks

Compressiesokken ontworpen voor slimme hockeyers. Perfect te gebruiken als ondersokken. STOX wordt gedragen door EK 2021 kampioenen en Olympiërs.

STOX Energy Socks zijn compressiesokken. Het hightech compressie-effect verbetert de bloedcirculatie in je benen. Het resultaat? Minder hockeyblessures, spierpijn & vermoeide benen en sneller herstel.

Benieuwd naar de collectie?

Scroll verder en ontdek STOX

 

Hoe werkt high-tech compressie?

Door de zwaartekracht stroomt het bloed en vocht in het lichaam naar de voeten. Het lichaam heeft vervolgens alle hulp nodig die het kan krijgen om het weer naar boven te laten stromen.

De hoogste druk (compressie) wordt gegeven bij de enkels en van daaruit wordt de uitgeoefende druk geleidelijk minder tot aan het bovenbeen, waardoor het bloed terug naar boven wordt ‘geduwd’. Op die manier wordt een optimale bloedcirculatie gecreëerd waardoor o.a. blessures en spierpijn voorkomen kunnen worden.

Speciaal gemaakt met vochtafdrijvend weefsel, zodat jouw benen droog blijven tijdens het sporten. Een verdikt teen en hielstuk zorgt ervoor dat sporten een stuk comfortabeler wordt.