Vorige pagina

TK Hybrid B10 Indoor

SKU
hd_20.18516

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De TK Total Three Hybrid B10 Indoor is een soepele zaalhockeystick afkomstig uit de Total Three stickcollectie van TK. De moderne TK hockeysticks bevatten de beste materialen en zijn geproduceerd met de nieuwste technieken om maximale prestaties te leveren. Deze hybride stick combineert kunststof met hout, waardoor een ultieme combinatie van stijfheid en controle ontstaat.

Materiaal & Carbonpercentage
Deze Hybrid B10 is een soepele indoorstick die voor 20% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor extra power en balsnelheid. Daarnaast maakt het carbon de stick extra krachtig en zorgt het voor een hogere duurzaamheid.

De stick bestaat voor 50% uit hout. Hierdoor is de stick lichter van gewicht en kan gemakkelijker controle over de stick worden behouden. Ook biedt de stick hierdoor meer gevoel wat ideaal is om het balgevoel en de basistechnieken verder te ontwikkelen. De 30% aramide vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor vervelende trillingen worden gedempt.

Kromming & Krul
De kromming van 25 mm zorgt ervoor dat een speler met veel techniek, gemakkelijk een hoop snelheid kan meegeven aan de (sleep)push. Daarnaast zorgt de "innovate-bow" ervoor dat je gemakkelijk de controle kunt behouden over de bal, doordat de haak wat naar binnen staat.

De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi krul en maakt de balaanname makkelijker dankzij het grotere contactoppervlak.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Hybride
Carbonpercentage 20%
Curve Location 24 cm
Kromming 25 mm
Krul Maxi
Ondergrond Zaal
Doelgroep Senior
SKU hd_20.18516
Artikelcode leverancier 217210
Stijfheid Soepel
Merk TK
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:TK Hybrid B10 Indoor
Je waardering
Maattabel