Winkel Den-bosch

STORE Den Bosch


Vol trots heten we jullie van harte welkom in onze Store Den Bosch. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om de grootste online specialist van de Benelux te worden! In onze Store komt tennis en hockey écht tot leven en word je specialistisch geadviseerd door gepassioneerde ’fans’ die hun ervaring graag met je delen.

Ons advies is op maat en per persoon gekeken. Ons advies wordt dan ook altijd gegeven over het gehele assortiment. Op deze manier worden de artikelen die het meest geschikt zijn voor u uitgekozen. Ons advies wordt dus niet álleen gebaseerd op de in de winkel direct aanwezige voorraad. De door u uitgekozen artikelen die niet direct beschikbaar zijn in de winkel worden de volgende dag gratis thuisbezorgd!

Openingstijden

Maandag 10:00-18:00
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-21:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

Adres

Sint Teunislaan 68
5231 BR 's Hertogenbosch

0252-200016
[email protected]

Wij staan voor je klaar

Maak kennis met het team


Tim

Productspecialist


José

Productspecialist


Joep

Productspecialist


Joyce

Productspecialist

Productadvies op maat

Service in de winkel

Je geniet in onze winkel van exact dezelfde lage prijzen als online en krijgt het advies van onze specialisten er gratis bij! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om gewoon eens rond te kijken.

Breed assortiment

In onze winkel proberen we altijd een zo compleet en actueel mogelijk assortiment aanwezig te hebben. Wanneer een artikel uit onze webshop niet in de winkel ligt, zorgen wij dat je het de volgende dag alsnog kunt ophalen in onze winkel. Wanneer je graag kleding of schoenen wilt passen, kun je altijd van tevoren even bellen om te vragen of het artikel aanwezig is in onze winkel. Mocht het artikel er niet zijn, zorgen wij ervoor dat het artikel de volgende dag naar de winkel wordt verstuurd.

Assortiment

In de Store vind je altijd de nieuwste sticks, schoenen, kleding en tassen van de bekende topmerken. Daarnaast is er een uitgebreide collectie van grips, accessoires en meer!

0252-200016

hockey den bosch

Advies op maat

Heb je specifieke vragen over een bepaald product? Of heb je juist geen idee welke stick en welke schoenen het meest geschikt zijn? Geen probleem! Onze storemanager en productspecialisten geven je graag advies op maat! 


0252-200016

KNHB-collectie

HockeyDirect verkoopt, als official sponsor van de KNHB, exclusief de officiële KNHB-collectie. In onze Store kun je de wedstrijdshirts en trainingsitems zien, voelen en passen! 


0252-200016

Afhaalpunt

Heb je een artikel in onze webshop gezien dat je graag in onze winkel wilt ophalen? Geen enkel probleem! Neem even contact met ons op. Dan zorgen wij dat de gewenste artikelen de volgende werkdag gereserveerd voor je klaarliggen in onze winkel.


0252-200016